İlgi : Türkiye Odalar Borsalar Birliğimizce borsamıza 12.11.2018 tarih ve 16814 sayılı yazısına göre ;

İlgide kayıtlı yazıda, 15-16 Mart 2019 tarihlerinde_ Tiran da, tarım makineleri, bitkisel üretim firmaları, hayvancılık ekıpmanları, tarım aletlerı ve traktorler, gubre, yaş meyve-sebze, tohumculuk konularını kapsayan ve ikincisi gerçekleştirilecek olan "Arnavutluk Agro-Tech Tarım Fuarı"nın düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, geçen sene ilki gerçekleştirilen Fuara Arnavutluk'tan ve bölge ülkelerden 60 firmanın katılım sağladığı ve sayının bu sene artmasın n be lendiği belirtilmektedir.

Fuara ziyaretçi veya katılımcı olarak iştirak etmek isteyen Türk firmaların aşağıda bilgileri bulunan kişiler ile irtiabata geçmesi beklenmektedir.

İrtibat Kişileri:

Sn. Erinda Zhupani, Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi  Odası Genel Sekreteri