Borsa Başkanımız Erdal ASLAN ,Miraç Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. İslam aleminin kandilini kutlayarak, kandilin birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olması dileğinde bulundu. Erdal ASLAN ''Bu gece, peygamberimizin bütün insanligi temsilen Cenab-i Hakkin yüksek huzurana kabulü anlamina gelen Miraç Gecesidir.Hicri Recep AYinin 27 gecesinin tanik oldugu bu 'Büyük Bulusma' bizlere insanin ilahi rizaya ve destege ulastigi akil ve idraki zorlayan nice üst derecelere ulasabilesecegini gösterdigi gibi, mana aleminde yükselip ilahi rahmet ve huzura erismenin öncelikle gönül ve ruh temizliginden, ahlaki erdemlere yükselisten her seyin sahibi olan Yüce Allah'a baglilik ve boyun egmeden geçtigini hatirlatmaktadir. Bu gecede farz kilinan ve bizzat Peygamberimizin tarafindan mü'minlein miraci olarak nitelendiren namaz da, iç dünyamizdaki yükselisi ve arinmayi ifade eder. Sevgi ve birlik hislerimizin kuvvetlenmesini diliyor,Miraç Kandil’inizi en hissi duygularımla tebrik ediyor ve kutluyorum'' dedi.