Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın 2019 yılında istihdam seferberliği başlatması konusunda ilimizde çalışmalarını gerçekleştiren yatırımcılarımıza, teşvikler hakkında bilgi verilmesi için 08.04.2019 tarihinde Şabanözü’n de gerçekleşti.

Toplantıya Şabanözü Kaymakamı Murat ÇİÇEK Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Erdal ASLAN,Çankırı Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN, Çankırı SGK Müdürü Hicran ÇAKMAKÇİ ve Çankırı İŞKUR Müdürü Alim ÇAYCI, istihdam seferberliği hakkında bilgilendirme yapmıştır.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erdal ASLAN toplantı da konuşmasındaki sözlere yer verdi:

‘’ İş ve yatırım ortamını iyileştiren pek çok düzenleme, Sayın Cumhurbaşkanımız himayeleriyle Bakanlarımız ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanımız istişare ve diyalog ortamları sayesinde hayata geçmektedir. Ülkemiz en hızlı reform yapan ülkeler arasında yer almaya devam ediyor. Ekonomi yönetiminde meydana getirdikleri büyüme vizyonu, iş dünyamızın küresel arenada kendini göstermesini ve başarılı olmasını sağlamıştır. Bu inançla üretmeye daha da devam edeceğiz.

Bugün bu salonda İş Dünyamıza yön veren, ekonominin büyümesini, iş gücünü, ihracatı ve yatırımı sağlayan, İlimizin Çankırımızın önde gelen tüccarları, sanayicileri, yöneticileri ve girişimcileri var. Türk özel sektörü temsilcileri olarak, bizler Sivil Toplum Kuruluşları sizlerin yardımcısı ve takipçisi olacağız.’’ diyerek konuşmasın bitirdi.