Çankırı İş Dünyası Depremzedelerin yanında Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrasında oluşan acil ihtiyaçlar nedeniyle Çankırı Ticaret Borsası ile Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası koordinasyonunda Elazığ ve Malatya illerindeki AFAD koordinasyon merkezlerine ulaştırılması amacıyla yardım konvoyu oluşturularak, yola çıkmıştır.Birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyulan bugünlerde bizlerde elimizden gelen yardımı en hızlı şekilde yapıp; bölgeye ulaştırmak için çalışmalarımızı başlattık.Bu vesile ile kampanyamıza katılan yardım severlerimize ve tüm üyelerimize en içten duygularımızla teşekkür ediyoruz.
   Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz...